> 返回 日飯代理社jfanclub主頁 <

日飯論壇

★門票代購詳情      ★門票代購表格      ★門票代購自助報價      ★FAQ常見問題集

查看: 123251|回復: 189

[宣傳]本社專營日本門票, FC入會

福山雅治 Fans Club

請問初次入Fans Club, 一年幾錢?  入左會有咩好呢?  唔該哂 !
原帖由 fukuyama_milo 於 2010-1-10 20:43 發表
請問初次入Fans Club, 一年幾錢?  入左會有咩好呢?  唔該哂 !

請問是想入那一個FC?

入會之後會收到FC會報和用FC會員的身份去抽選演唱會門票
請問入SMAP Fans Club, 一年幾錢?  入左會有咩好呢?  唔該哂 !
一年$1287, 入會後有會員証, 會報及門票抽選權利
請問入東方神起 Fans Club,年費多少?
運費呢?

成為會員后,若收取相關物品,每次都要支付運費?
請問今年福山雅治Fans club新入會會員有咩迎新禮物?
原帖由 ru1 於 2010-2-1 03:51 發表
請問入東方神起 Fans Club,年費多少?
運費呢?

成為會員后,若收取相關物品,每次都要支付運費?

年費$727, 已包FC信件由日本到我們香港辦事處的運費.
以上收費只適用於客人到我們旺角信和門市領取FC信件.
如需再將FC信件轉寄到指定地址, 本港需另加$70, 海外需另加$148
原帖由 m690206 於 2010-2-1 19:20 發表
請問今年福山雅治Fans club新入會會員有咩迎新禮物?

要視乎FC方面的安排, 暫時還未有相關資料
想請問入嵐的FC 續會費是多少~?
另外想問你地經驗中入左FC 抽飛的失敗率高嗎?
如果買一次抽兩張會係連位的分開?

買嵐 演唱會飛 唔值直購係咪得 FC 同 J TICKET 呢兩個方法?
J TICKET~ 成功抽飛可能性高嗎?

感激回覆