> 返回 日飯代理社jfanclub主頁 <

日飯論壇

★門票代購詳情      ★門票代購表格      ★門票代購自助報價      ★FAQ常見問題集

[宣傳]本社專營日本門票, FC入會

想請問入嵐的FC 續會費是多少~?
>$1287

另外想問你地經驗中入左FC 抽飛的失敗率高嗎?
>一半半吧

如果買一次抽兩張會係連位的分開?
>不會的, 兩張票一定是連位

買嵐 演唱會飛 唔值直購係咪得 FC 同 J TICKET 呢兩個方法?
>其實還有公開發售, 但機會極微, 我們一次也沒成功過

J TICKET~ 成功抽飛可能性高嗎?
>比FC抽選微

感激回覆

KAT-TUN FC

想問入KAT-TUN FC要幾錢?
入左之後點抽飛ar?
THX!!
KAT-TUN FC的收費是$1287
但由於Johnny's Family Club(JFC)的制度問題
我們每個月只提供三個代辦名額以維持會員福利質素
詳情如下
http://www.jfanclub.com/forum/vi ... 1364&extra=page%3D1

現時排期的客人非常多, 所以閣下應趕不及抽選演唱會門票.
閣下可考慮我們的門票直購服務
詳情如下
http://www.jfanclub.com/forum/viewthread.php?tid=772&extra=page%3D1
請問現在還有名額入arashi FC嗎?
THX~
我想問...入水樹奈奈FC要幾多錢呀...@@"
仲有呢...有無May'n呀...有既話...幾錢呀...@@"
加入水樹奈奈FC, $827/年
MAY'N, $867/年
原帖由 日飯代理社客服 於 2010-4-15 05:38 發表
加入水樹奈奈FC, $827/年
MAY'N, $867/年

加入左會唔會有機會有佢地既簽名呀...@@"
原帖由 Candy0802 於 2010-4-15 13:26 發表

加入左會唔會有機會有佢地既簽名呀...@@"

這方面要視乎FC方面的安排
請問smap的fc現在多人排嗎??
不太多