> 返回 日飯代理社jfanclub主頁 <

日飯論壇

★門票代購詳情      ★門票代購表格      ★門票代購自助報價      ★FAQ常見問題集

[宣傳]本社專營日本門票, FC入會

那費用使怎樣計算呢?

我想要加kk的fc~~
原帖由 tsuko410 於 2010-9-16 15:08 發表
我想要加kk的fc~~

由於Johnny's Family Club(JFC)的制度問題 我們每個月只提供三個代辦名額以維持會員福利質素
另外入會年費為HKD$1287,運費另外計算。
我想問,如果係嵐FC入會要幾錢?同埋有冇位呀? ^^ THANKS!
入會年費$1287, 加入嵐需要先填寫表格, 然後等待排期抽選>
http://www.jfanclub.com/form4.html
請問, 若果想入SMAP FC, 需時大約要幾耐架?
原帖由 carmanmak 於 2010-9-27 15:41 發表
請問, 若果想入SMAP FC, 需時大約要幾耐架?

加入SMAP需要先填寫表格, 然後等待排期抽選>
http://www.jfanclub.com/form4.html
如果入SPEED OR w-inds.的fans club要幾錢~
SPEED 及W-INDS  一年會費都是  HKD 857  ,如需郵寄運費另外計算,
原帖由 日飯代理社客服 於 2010-11-20 14:53 發表
SPEED 及W-INDS  一年會費都是  HKD 857  ,如需郵寄運費另外計算,

想問下speed通常幾耐有通訊一次架,,如果郵寄到澳門要大約多少,,,
如果一年吾多,3,4次既話我想自己來拎,,,
另外想問下我可吾可以填左form到月中再親自來信和交$?