> 返回 日飯代理社jfanclub主頁 <

日飯論壇

★門票代購詳情      ★門票代購表格      ★門票代購自助報價      ★FAQ常見問題集

[宣傳]本社專營日本門票, FC入會

一般一年有4次會報,另外可能會有生日咭,賀年咭及不定期的會員通知,信件可寄存在本社待您來港時可一次過取走,若需郵寄到澳門需另加HKD180 郵費.您可以先填表格,月中再來門市交費用,匯款亦可.
原帖由 日飯代理社客服 於 2010-12-4 15:14 發表
一般一年有4次會報,另外可能會有生日咭,賀年咭及不定期的會員通知,信件可寄存在本社待您來港時可一次過取走,若需郵寄到澳門需另加HKD180 郵費.您可以先填表格,月中再來門市交費用,匯款亦可. ...

甘係一年180定係要寄幾多次就俾幾多次錢架?
一年HKD180 ,不計次數,只要FC有信件就會轉寄的.
原帖由 日飯代理社客服 於 2010-12-4 18:11 發表
一年HKD180 ,不計次數,只要FC有信件就會轉寄的.

明白哂,,謝謝解答>V<
己申請了,,月中再來交錢,請問你地位置係咪係旺角信和商場??
不是在商場的, 是旺角信和中心8樓的辦公室.
請問入HIDE既FANS CLUB 係幾錢..?
唔該~
加入VAMPS年費是$937
http://www.vampaddict.com/
請問入May'n FANS CLUB 幾錢..?
唔該~
MAY'N 的一年會籍費用為HKD897
你好~
請問Tegomass的和News是一起的嗎?