> 返回 日飯代理社jfanclub主頁 <

日飯論壇

★門票代購詳情      ★門票代購表格      ★門票代購自助報價      ★FAQ常見問題集

查看: 114063|回復: 50

門票直購價目表

請到以下連結查看最新的門票直購價目表, 謝謝>
http://www.jfanclub.com/ticketquo/
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
我想問如果我想要8月21/22日的國立飛會大概幾錢
有無可能俾到4張連番ga我?
點解arashi d飛要7千幾港紙既 = =?  唔係7k yen咩
直購價是以日本門票市價為原則而定價, 並非原價.
點解無啦啦會變左八月先知價錢?
咁係八月幾時先知?
因為FC還未公佈抽選結果公佈的日期, 之前我們只是估計七月尾公佈結果, 但我們估錯了, 不好意思, 現在估計是八月中才能公佈直購價.
想問ARASHI既大阪CON直購可唔可以留位~!?
係唔係一定要填FORM先??
填左FORM係唔係一定要買??
現時填FORM只是給我們一個紀錄, 待直購價一公佈後就立即通知您, 填了FORM不一定要買的, 可以先看價錢再作決定.
問一句,如果我想看Johnnys' Countdown 2010-2011,請問幾時要開始訂票呢?今年價位如何?確實可以拿到票么?