> 返回 日飯代理社jfanclub主頁 <

日飯論壇

★FAQ常見問題集      ★立即申請加入FC

[排期]2012年代辦Johnny's Family Club(JFC)名額安排

不好意思
已經順利加入會員了 謝謝 !!想請問如果jfc有寄信的話會轉寄到我們的信箱嗎??
已經順利加入會員了 謝謝 !!想請問如果jfc有寄信的話會轉寄到我們的信箱嗎?? ...
kawatatoyusi 發表於 2012-4-24 21:19

是的.
我們會將相關FC信件轉寄到閣下的台灣地址
已收到訂單確認E-MAIL
但「已登記參加抽選之名單」中沒有我的電話號碼
是排期成功嗎??
已收到訂單確認E-MAIL
但「已登記參加抽選之名單」中沒有我的電話號碼
是排期成功嗎?? ...
spt51244 發表於 2012-4-27 23:15

我們已補回閣下的電話號碼, 不便之處, 敬希原諒.
入會年費為$1387, 本地平郵加$100, 外國空郵加$180 → 即係$1,667/年
咁我想問如果之後續會幾多錢?

如果抽唔中名額入會, 會自動去下次抽?
咁一路都抽唔中, 係咪每個月都有得抽?

如果本身有FC會籍, 但可能因為某D原因, 例如本身住在日本的朋友要離開日本,
咁可唔可以將現有既會籍交俾你地管理?
可以既話, 又會係幾多錢?

唔好意思, 太多問題^^"
你好
入會和續會也是同樣之收費
如抽不中名額入會,會自動抽下一次
我們是每三個月抽一次
如閣下已有會藉
我們可以幫閣下轉移會藉到我們地址
收費為我們之收費減回會費之差額
謝謝查詢

我錯誤地訂購了一年FC會藉那個(訂單號: 9818) 請問可以怎麼取消?
我剛剛再訂購回FC抽選那個 (訂單號: 9973), 明明入了數量為'1', 但確認的時候見到又變回了'4', 但已SUBMIT了, 所以改不到, 請問可以怎麼做? 可能是因為重複按了好幾次, 而且我沒有發現要選代辦對象, 現在都應該default成了KAT-TUN, 其實我要選的是ARASHI.  請幫忙.

對不起因為新來的, 錯了又錯真的非常抱歉.  請不要當我重覆登記.
你好
已更正
謝謝!! 確認EMAIL也收到了!